بایگانی خبر

برگزاری نشست علمی «خلیج فارس؛ دریای همدلی و همزیستی» در دانشگاه خلیج فارس

به مناسبت روز ملی خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس در بوشهر میزبان نشست علمی تخصصی و نمایشگاه اسناد خلیج فارس از آرشیو ملی هند خواهد بود.

این رویداد با شعار «خلیج فارس؛ دریای همدلی و همزیستی» روز چهارشنبه دهم اردیبهشت ماه در سالن رازی دانشگاه خلیج فارس برگزار می‌شود.

پارس جنوبی آماده حمایت از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های بوشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، سازمان منطقه ویژه پارس اعلام آمادگی کرد تا از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی کاربردی دانشجویان دانشگاه‌های استان بوشهر حمایت کند. این حمایت‌ها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا و در حوزه‌های تخصصی مختلف صورت خواهد گرفت.

بر اساس اعلام رئیس پژوهش و فناوری سازمان منطقه ویژه پارس، این سازمان آماده است تا از پروژه‌هایی که در راستای آمایش سرزمین، محیط زیست، بهداشت، طراحی منظر شهری و مدیریت امور شهری، هوش مصنوعی، حوزه سلامت و ورزش انجام می‌شوند، پشتیبانی مالی و فنی به عمل آورد.

کتاب«انقلاب صنعتی آلمان؛ الگوی اقتصاد فناور و مولد» نوشته هانس ورنر هان با ترجمه رضا آذین مترجم بوشهری در کمتر از چند ماه به چاپ دوم رسید

کتاب «انقلاب صنعتی آلمان؛ الگوی اقتصاد فناور و مولد» نوشته هانس ورنر هان که چاپ نخست آن با ترجمه رضا آذین، استاد دانشگاه، پژوهشگر و مترجم جنوبی سال ۱۴۰۳ به همت انتشارات «نهادگرا» در ۲۵۳ صفحه منتشر شده بود، در پی استقبال مخاطبان از این کتاب، در کمتر از چند ماه در بهار امسال به چاپ دوم رسید.

رازهای موفقیت یک پژوهشگر برتر: گفت و گو با مراد علیزاده

به عنوان یک خبرنگار، این فرصت را داشتم که با مراد علیزاده، عضو هیئت علمی گروه آمار و پژوهشگر برتر، به گفتگو بنشینم. علیزاده، که تخصص‌اش در ارائه توزیع‌های آماری و تفسیر و تحلیل داده‌ها است، از انگیزه‌ها، چالش‌ها و دیدگاه‌های خود در دنیای پژوهش برایمان گفت.

آغاز راه و نقطه عطف:

در ابتدای گفتگو، از علیزاده پرسیدم که چه چیزی باعث شد وارد دنیای پژوهش شود. او با لبخندی گفت:«نقطه عطف زندگی من، دوران تحصیل دکتری بود. آشنایی با اساتید و محققان دیگر و شروع همکاری‌های مشترک، جرقه‌ای در ذهنم زد که مسیر زندگی‌ام را تغییر داد.»

دو عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس، برترین‌های ارتباط با صنعت و دانشگاه کشور شدند

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۳، دو تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس را به عنوان برترین‌های کشور در حوزه ارتباط با صنعت و دانشگاه معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، این انتخاب بر اساس معیارهای متعددی از جمله تجارب مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های علمی و منطقه‌ای، مهم‌ترین دستاوردها و مشارکت‌ها، دستاوردهای ویژه گروهی و همکاری مؤثر با مراکز علمی و تشکل‌های صنعتی تخصصی صورت گرفته است.

دکتر مسعود مفرحی، استاد مهندسی شیمی و حامد گرگین‌پور، دانشیار برق - ماشین‌های الکتریکی، موفق به کسب این عنوان شدند.

نشست تخصصی روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، نشست تخصصی با محوریت روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور، به همت هیات اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد. در این نشست، صاحب‌نظران به بررسی موضوعات مهم حوزه علم و فناوری پرداختند.

انقلاب صنعتی آلمان؛ الگویی برای اقتصاد فناور و مولد

 امضای تفاهم نامه همکاری درنشست تخصصی روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، در سلسله نشست‌های تخصصی روزآمد سازی نقشه جامع علمی کشور که با همت هیات اندیشه‌ ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد و تفاهم نامه همکاری آموزشی، علمی و پژوهشی میان دانشگاه خلیج فارس و اداره آب منطقه‌ای بوشهربه امضا رسید.

علی محمدی مدیرعامل آب منطقه ای بوشهر، تامین پایداری آب شرب را مساله ای مهم در استان دانست.

تفاهم نامه با تماد کالا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه به منظور گسترش ارائه خدمات آنالیز آزمایشگاهی، با شرکت مهامکس (پلتفرم جامع خدمات آنالیز آزمایشگاهی)، تفاهم نامه همکاری امضا نمود.

پیرو این تفاهم نامه، اعضا هیات علمی و دانشجویان دانشگاه خلیج فارس، می‌توانند فارغ از دغدغه مرتبط با مسائل تسویه حساب مالی با شرکت مذکور، نمونه‌های آزمایشگاهی خود را به آدرس شرکت مهامکس ارسال نمایند و از کد تخفیف ویژه دانشگاه خلیج فارس بهره ببرند.

لازم به ذکر است: شرکت مهامکس از شرکت‌های زیر مجموعه تماد کالا است که بر روی خدمات آنالیز آزمایشگاهی متمرکز است.

مکتب بوشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، دکتر حمید اسدپور از انتشار اثر مشترک خود با حسین اسکندری، دیگر تاریخ‌پژوه جنوبی با عنوان «تاریخ بوشهر در دوره پهلوی» خبر داد و تاکید کرد: این اثر با رویکرد جدیدی بر اساس پارادایم واقع‌گرایی شکل گرفته است.

این استاد دانشگاه و مورخ جنوبی با اعلام این خبر گفت: شناخت هر کدام از مناطق ایران می‌تواند به تبیین هرچه بیشتر تاریخ این سرزمین کمک کند و روشنگر و مکمل فهم دقیق‌تر از تاریخ این مرزوبوم شود. یکی از این مناطق کهن، استان بوشهر است.

دانشجویان دانشگاه خلیج فارس نماینده اول منطقه‌ی جنوب و فارس در رویداد ملی اینوتکس پیچ شدند

تیم MLGrid از دانشکده مهندسی جم دانشگاه خلیج فارس، موفق شد نماینده‌ی اول منطقه‌ی جنوب و فارس در رویداد ملی اینوتکس پیچ شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، تیم MLGrid از دانشکده مهندسی جم، در رویداد ملی اینوتکس پیچ استان فارس شرکت کرد و با کسب رتبه اول، به عنوان نماینده برتر منطقه جنوب و فارس به مرحله نهایی راه یافت.