زمان انتشار

بایگانی خبر

حضور مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی ایران در دانشگاه خلیج فارس

در روز چهارشنبه ۱۹ آذر، دکتر محمدحسین مقیسه، مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی ایران به همراه جمعی از مدیران آن صندوق، با حضور در دانشگاه خلیج فارس، با معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و تعدادی از اعضای هیئت علمی گروه مهندسی دریا دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست که با حضور مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان بوشهر و نمایندگانی از اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد، زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های طراحی، ساخت و تأمین مالی شناورهای دریایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

نشست مشترک دانشگاه خلیج فارس و اتاق بازرگانی بندر بوشهر با هدف گسترش همکاری‌های علمی و اقتصادی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، به‌منظور گسترش تعاملات ساختاری میان دانشگاه خلیج فارس و بخش خصوصی، نشست مشترکی میان معاون آموزشی و رئیس مرکز آموزش‌های پیشرفته دانشگاه و اتاق بازرگانی بندر بوشهر روز سه‌شنبه، ۱۸ آذر ۱۴۰۴، برگزار شد.

در این نشست، دکتر رزمی‌نیا، معاون آموزشی دانشگاه و دکتر اسداللهی دهکردی، مرکز آموزش‌های پیشرفته، با گزدرازی، رئیس اتاق بازرگانی بندر بوشهر و جمعی از اعضای هیأت نمایندگان و مسئولان دیدار و گفت‌وگو کردند.

شب هزار و یک شب در دانشگاه خلیج فارس؛ روایتی از قصه‌گویی و روایتگری ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، نشست «شب هزار و یک شب» با محوریت «روایتگری و قصه‌گویی از دیروز تا امروز»، به همت انجمن علمی دانشجویی گروه زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

این برنامه با میزبانی دکتر لیلا رضایی و دکتر مجاهد غلامی و با حضور پرشور و فعال دانشجویان همراه بود و مورد استقبال گسترده‌ی جامعه‌ی دانشگاهی قرار گرفت.

در این نشست، احسان عبدی‌پور، فیلم‌ساز، نویسنده و روایت‌گر برجسته‌ی کشور، به‌عنوان مهمان ویژه حضور یافت.

بازدید مسئولان دانشگاه خلیج فارس از منطقه ویژه اقتصادی بوشهر و برگزاری نشست‌های تخصصی با صنایع مستقر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، در روز یکشنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۴، دکتر رزمی‌نیا معاون آموزشی،دکتر اسداللهی دهکردی رئیس مرکز آموزش‌های پیشرفته ودکتر حاجی‌زاده رئیس مرکز استعدادهای درخشان، از منطقه ویژه اقتصادی بوشهر بازدید کردند.

هدف از این بازدید، بررسی ظرفیت‌های صنعتی منطقه و توسعه همکاری‌های علمی و فناوری میان دانشگاه و صنایع مستقر عنوان شد. در جریان این برنامه، اعضای هیئت دانشگاهی با مدیران عامل و نمایندگان چند شرکت مستقر در منطقه دیدار و گفت‌وگو کردند.

«ما کشته مرده‌ی دیدن مسؤلین نیستیم»؛ دانشجویان دانشگاه خلیج فارس در ۱۶ آذر خواستار شنیده شدن و محسوس بودن نتیجه شدند

همزمان با ۱۶ آذر، روز دانشجو، دانشجویان دانشگاه خلیج فارس در مراسمی با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر، ضمن تأکید بر لزوم احیای فضای گفتگو و نقدپذیری، مطالبات کلیدی خود را در حوزه‌های اشتغال، توسعه زیرساخت‌های استان و عدالت اقتصادی مطرح کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، دکتر احمد شیرزادی، رئیس دانشگاه خلیج فارس گفت: در دانشگاه علاوه بر اینکه موضوعات تخصصی آموزش داده می‌شود، باید زمینه‌های رشد و تعالی دانشجویان نیز فراهم آید دانشجویان باید فهم سیاسی و واضحی درباره اوضاع داشته باشند تا در تصمیم‌گیری‌ها دچار اشتباه نشوند.

مدیر فرهنگی دانشگاه خلیج فارس منصوب شد

با حکمی از سوی دکتر احمد شیرزادی، رئیس دانشگاه خلیج فارس، مرضیه غزنوی به عنوان مدیر فرهنگی دانشگاه منصوب شد.

در متن این حکم آمده است؛

باسلام و احترام،

نظر به مراتب شایستگی سرکارعالی و به استناد ماده۴؛ بند ه، ردیف ۱۰ آئین‌نامه مدیریت دانشـگاه‌ها و موسـسات آموزش عالی مصوب جلسه شماره۶۸۴ مورخ۱۰ اسفند سال ۱۳۸۹ شورای عـالی انقلاـب فرهنگی، به موجب این حکم به سـمت سرپرست مدیریت فرهنگی، اجتماعی و امور داوطلبانه دانشگاه برگزیده می شوید.

متن پیام به شرح زیر است؛

دکتر احمد شیرزادی، رئیس دانشگاه خلیج فارس، با پیامی ۱۶ آذر روز دانشجو را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است؛

دانشجویان گرامی،

از دارالفنونیان پیشگام که با گسترش افکار آزادی‌خواهانه زمینه‌ساز جنبش مشروطه شدند، تا دانشجویانی که کمتر از صد روز پس از کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ با قیام علیه استکبار و رژیم کودتایی .

مدیر گروه خدمات روانشناختی و سلامت دانشگاه معرفی شد

 

با حکمی از سوی دکتر احمد شیرزادی، رئیس دانشگاه خلیج فارس، دکترفریده سادات حسینی عضو هیات علمی گروه روانشناسی به عنوان مدیرگروه خدمات روانشناختی و سلامت دانشگاه منصوب شد.

در متن این حکم آمده است؛

نتصاب دکتر امین محمدی به عنوان رئیس دانشکده هنر و معماری

با حکمی از سوی دکتر احمد شیرزادی، رئیس دانشگاه خلیج فارس، دکتر امین محمدی عضو هیئت علمی گروه مهندسی معماری دانشکده هنر و معماری به عنوان رئیس این دانشکده منصوب شد.

در متن این حکم آمده است؛

با سلام و احترام،

نظر به مراتب تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی و به استناد آیین نامه مدیریت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، مصوب جلسه شماره ۶۸۴ مورخ ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی، به موجب این حکم به عنوان رئیس دانشکده هنر و معماری منصوب می شوید.

با حکمی از سوی دکتر احمد شیرزادی، رییس دانشگاه خلیج فارس، دکتر حسن حبیبی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی علوم دامی به عنوان رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی منصوب شد.

در متن این حکم آمده است؛

با سلام و احترام،

نظر به مراتب تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی و به استناد آیین نامه مدیریت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، مصوب جلسه شماره ۶۸۴ مورخ ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی منصوب می شوید.